9.9.2014

Saumuri korjattu!

Hei minä täällä taas. Vohkin eilen Johannan blogivuoron vahingossa tietysti.
Myöhästyin tänään reeneistä tunnilla. Tai en oikeastaan myöhästynyt, koska vaan kuvittelin että ne alkaa tuntia myöhemmin. Vahinko siis sekin. Koska olen täsmällinen henkilö, olin paikalla tasan tunnin myöhässä.

Aivoni eivät suostu tajuamaan, että meillä on enää tosi vähän aikaa jäljellä. Tänään haaveilin jopa yhden uuden nuken rakentamisesta. Olo on hölmön myönteinen ja toiveikas ja innostunut.
Yritän silti päätöksiä tehdessäni ottaa huomioon että aika saattaa loppua kesken. Esimerkiksi: Rakennan nukeille niiltä vielä puuttuvia ruumiinosia sen sijaan että ompelisin lisää paljetteja suht valmiin kalanuken vartaloon.

Nyt oikeesti Niina: Voisitko tajuta, että tänään on tiistai ja huomenna on keskiviikko ja sitten on torstai ja sitten perjantai JA SITTEN on lauantai ja sunnuntai ja sitten maanantai ja tiistai ja keskiviikko ja sitten on torstai jolloin juna lähtee Rovaniemelle klo18.52 ja sä olet siinä junassa joten kaiken rakennettavan kannattais varmaan olla valmiina siihen mennessä koska sitten tän projektin osalta sulle seuraava viikonpäivä onkin maanantai ja se onkin meidän kenraalipäivä koska enska on 23.9. JJaaauuuUU.

Ei auta.

Olo on hölmön myönteinen ja toiveikas ja innostunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti